Cik Qaqa Chiquititas ❤
THE SWEET OWNER



Cik Qaqa Chiquititas
Atika Baharudin
Sweet Sixteen '13
SPM Candidates 2014
SMK Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad
6 December 1997

Saya akan menggunakan kata ganti nama "aku" disini. Sebab lebih selesa kot. Hehe. Mintak maaf ye readers :)

NAVIGATION

Navigation : touch hover image



Entry Owner Lyrics Ohsem

Assalamualaikum :) Hello peeps! Welcome to my super duper awesome blog :P Don't forget to follow me, drop your link and comment ❤


FAVOURITE QUOTES

Apabila untuk mendapatkan sesuatu itu. Bersungguh-sungguh macam mana pun kita. Bersusah-payah macam mana pun kita. Berusaha macam mana pun kita. Jika Allah s.w.t telah mengkehendaki itu bukan milik kita. Maka kita wajib menerimanya dengan hati yang redha. Sesungguhnya Allah telah menyediakan sesuatu yang lebih baik sebagai pengganti :)


TALKIE TALKING

No Harsh words here dear
Kindly drop your link
I will blogwalking you back
I'll be glad if you give your feedback about my blog
Let's be my super friends

 budak belum mandi kat sini



BLOG ARCHIVE



SPREAD THE LOVE



ASK ME?




PENGOMEN TERHEBAT

AWESOME CREDITS


Basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Atika Baharudin
Follow: Facebook | Twitter 
Best Views : Google Chrome







Comeback 2014?

Assalamualaikum :)
Lama tak bukak blog ni. Ada la dalam dua ke tiga bulan. So yeah, that moments when all bloggers dah ada berpuluh entri, and this is my first entry in 2014. See? Cara penulisan pun macam makin matang je. Kalau sebelum ni, opening entri je mesti happy-go-lucky semacam. Ececeh. Nak tahu happy-go-lucky yang macamana, korang boleh rujuk entri-entri sebelum ni ye. *ayat-ayat yang mengajak jari-jemari anda menekan blog archive di sebelah kiri* Heho.

Sebenarnya aku tak tahu camne nak start, nak tulis apa pun tak tahu sebenarnya *termenung sejenak untuk beberapa minit* HAHA. Rindu sangat nak update blog. Aku pun tak tahu kenapa aku jarang sangat update sekarang. Sebelum ni bersungguh betui kata blogging is my hobby, isi masa lapang dengan blogging dan blogwalking. Er tapi blog aku yang tak terurus sekarang. Memang la busy, semua orang busy tapi kalau busy sampai takde masa nak update sebarang dua entri kat blog tu memang tak logik lah kan *sigh*

Bila pikir2 balik, ish banyak dah peristiwa2 penting yang aku rasa patut di update kat blog, tapi aku tak update (ayat terabur apa aku guna ni. Mohon pura-pura paham). Contohnya macam Tahun Baru 2014, god! Rasa rugi pulak tak dapat nak share azam tahun baru aku dan wish kata2 semangat yang jarang keluar dari pemikiran aku ni untuk rakan2 blogger sekalian (duh ayat tak boleh nak havoc lagi ke Ika?) -.- Muahaha

As usual lah, sekarang aku tengah fokus untuk em em em. SPM candidate ni woi T_T Rasa macam tak cukup je 24hours dlm sehari tu. Yelah homeworks lagi, tv lagi, tusyen, twitter, instagram, facebook, wechat, etc. Ni alkisah remaja, aku pun remaja tapi aku tak layan pun semua ni. Ecewahhhh *flip tudung dengan muka bangga* Haha serious talk ni babe :P 

Dah lama aku hilang ni ada lagi ke orang kisah kat aku? *ayat mintak simpati dan empati* Haha. Mana tak nya, check cbox pun, tarikh last visited aku 12 Februari kot. Eh okay la tu, okay la tu (nak sedapkan hati sendiri letterw) :P Tapi syukur jugak lah, followers aku ciput je. Ada jugak orang tanya kat aku, "tak update blog ke?" "nape dah lama blog cengkerik?" (nama dirahsiakan) :D Omnomnom, tak sangka I tau uollz ada jugak orang baca blog kitew yang tak santekss dan tak shomell niew!! *mohon lempang gua laju-laju -.-
p/s : Cikgu kita pun baca blog kitaaaaaa. *pengsan* LOL

Macam sorang bestfriend aku ni, merangkap abang, teman gaduh, tempat mengadu, omg he's my everything! He is Muhammad Fadzillah :) Dia baca semua entri dalam blog aku, part paling best dia kata writing aku enjoyable dan banyak ketawa time baca entri2 aku. Yay alhamdulillah, hargai sangat dia luangkan sebanyak masa untuk baca entri2 aku yang mengarut sensorang tu. Haha. Actually time semangat blogging aku dah semakin pudar ni, dia yang bagi semangat kat aku supaya jangan stop blogging. Hm yeah In Shaa Allah :) Sayang kot kat blog ni, takkan nak buang gitu je. Fuh fuhhh 

p/s : Dear Aina Bahari, classmate dan  deskmate aku yang disayangi, aku dah update blog. Ku seru kau datang kemari. Hahaha mohon bangga aku mention nama kau kat sini :P 

Oup. Terserlah segala bintik-bintik di raut wajahku xD 
Merenung masa depan bakhangg! :)

Mintak jasa baik kalian untuk doakan aku SPM tahun ni ye? Semoga semuanya berjalan seperti yang aku inginkan. Terima kasih sangat sangat :') 
Much love, Qaqa.



5 Comments:

Blogger Anis Adnan said...

Singgah, baca & follow kat sini ;)
http://rookieleviosa.blogspot.com/

23 February 2014 at 05:34  
Blogger athiqi ariff said...

welcome back qaqa..

28 February 2014 at 08:11  
Blogger muhammad azuan said...

good luck qaqa 4 ur spm :D

6 March 2014 at 18:27  
Blogger Anna Yasir said...

yeah sama lah kita spm !

7 March 2014 at 07:31  
Blogger Ahmad Zaki said...

Selamat kembali Qaqa. =)

ZH Blogger

18 March 2014 at 19:09  

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Esok-esok komen lagi...