Cik Qaqa Chiquititas ❤
THE SWEET OWNER



Cik Qaqa Chiquititas
Atika Baharudin
Sweet Sixteen '13
SPM Candidates 2014
SMK Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad
6 December 1997

Saya akan menggunakan kata ganti nama "aku" disini. Sebab lebih selesa kot. Hehe. Mintak maaf ye readers :)

NAVIGATION

Navigation : touch hover image



Entry Owner Lyrics Ohsem

Assalamualaikum :) Hello peeps! Welcome to my super duper awesome blog :P Don't forget to follow me, drop your link and comment ❤


FAVOURITE QUOTES

Apabila untuk mendapatkan sesuatu itu. Bersungguh-sungguh macam mana pun kita. Bersusah-payah macam mana pun kita. Berusaha macam mana pun kita. Jika Allah s.w.t telah mengkehendaki itu bukan milik kita. Maka kita wajib menerimanya dengan hati yang redha. Sesungguhnya Allah telah menyediakan sesuatu yang lebih baik sebagai pengganti :)


TALKIE TALKING

No Harsh words here dear
Kindly drop your link
I will blogwalking you back
I'll be glad if you give your feedback about my blog
Let's be my super friends

 budak belum mandi kat sini



BLOG ARCHIVE



SPREAD THE LOVE



ASK ME?




PENGOMEN TERHEBAT

AWESOME CREDITS


Basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Atika Baharudin
Follow: Facebook | Twitter 
Best Views : Google Chrome







Awesome December giveaway

                             

          Now I joined "Awesome December giveaway" by Mazni Munawar.


          Syarat nak join :
          - Follow blog dia yang cantik 
          - Buat entry bertajuk "Awesome December giveaway" 
          - Copy banner dan linkkan ke entry ni
          - Publish entry di ruangan comment
          - letak link entry pada ruangan comment seperti ini:
<a href="URL LINK">Awesome December Giveaway</a>
         - Pemilihan pemenang secara random dan top referral *baru 
         - Pemenang top referral akan mendapat 2 hadiah. Satu hadiah boleh pilih sendiri, satu lagi hadiah misteri dari saya. *Baru



5 Comments:

Blogger Tasneem said...

selamat bersegmen qaqa ^^

11 December 2013 at 16:10  
Blogger Atika Baharudin said...

thank you kak ^^

11 December 2013 at 21:02  
Blogger amira solehudin said...

BW dri segmen yg sme ... Nice Blog ..
Jom Join GA ni !!
http://gadizspectacles.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html ..

12 December 2013 at 20:46  
Blogger Affy Afiqah said...

ihiks GA yang akak sponsor hewhew
semoga berjaya ya qaqa :)

13 December 2013 at 20:33  
Blogger Atika Baharudin said...

@amira : Gudluck mira! ^^

@afiqah : yeke? wah! mcm best je.. hewhew. tq kak ^^

14 December 2013 at 07:56  

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Esok-esok komen lagi...