Cik Qaqa Chiquititas ❤
THE SWEET OWNER



Cik Qaqa Chiquititas
Atika Baharudin
Sweet Sixteen '13
SPM Candidates 2014
SMK Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad
6 December 1997

Saya akan menggunakan kata ganti nama "aku" disini. Sebab lebih selesa kot. Hehe. Mintak maaf ye readers :)

NAVIGATION

Navigation : touch hover image



Entry Owner Lyrics Ohsem

Assalamualaikum :) Hello peeps! Welcome to my super duper awesome blog :P Don't forget to follow me, drop your link and comment ❤


FAVOURITE QUOTES

Apabila untuk mendapatkan sesuatu itu. Bersungguh-sungguh macam mana pun kita. Bersusah-payah macam mana pun kita. Berusaha macam mana pun kita. Jika Allah s.w.t telah mengkehendaki itu bukan milik kita. Maka kita wajib menerimanya dengan hati yang redha. Sesungguhnya Allah telah menyediakan sesuatu yang lebih baik sebagai pengganti :)


TALKIE TALKING

No Harsh words here dear
Kindly drop your link
I will blogwalking you back
I'll be glad if you give your feedback about my blog
Let's be my super friends

 budak belum mandi kat sini



BLOG ARCHIVE



SPREAD THE LOVE



ASK ME?




PENGOMEN TERHEBAT

AWESOME CREDITS


Basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Atika Baharudin
Follow: Facebook | Twitter 
Best Views : Google Chrome







ADRIANNA SYAZ FIRST GIVEAWAY



Assalamualaikum :) 
Tetibe rasa nak mencuba nasib join GA by Adrianna Syaz ni.. Dia suka hujan, aku pun! Hewhew.

GA yang tersangat lah simple. Aku kalau GA yang complicated tu rasa macam tak rajin nak join. Hehe. Sebab bukan ada masa banyak sangat nak berblogging aku ni. Tambahan kat kampung ni line tenet mana ada T_T

Syaratnya korang tempek je gambar hujan yang korang suka. Yang aku tahu GA ni ramai jugak yang join, so takpayah lah aku terang lebih detail kat sini kan. Buat habis limit berokband aku je. Wakaka. Hadiah dia pun boleh tahan menarik. Aw aw

Eh serius talk bagi aku semua cantik gambar2 hujan kat Abang Google ni. Sebab aku kan suka hujan. Hehe. Setelah rambang mata beberapa saat, aku pilih ni jelah :) 



Cantiknya hujan :)


12 Comments:

Blogger adrianna syaz said...

Tima kaaih qaqa sudi join ga sya eh..lawa blog ika..siap ada salji2 lagi..gmbr hujan qaqa letak pun cntik ^_^

7 December 2013 at 00:14  
Blogger adrianna syaz said...

Tima kaaih qaqa sudi join ga sya eh..lawa blog ika..siap ada salji2 lagi..gmbr hujan qaqa letak pun cntik ^_^

7 December 2013 at 00:14  
Blogger Atika Baharudin said...

hehe sama2 :)mana ade. biase2 je.. terima kasih ^^

7 December 2013 at 07:05  
Blogger Aefa Aerisya said...

gud luck :D

7 December 2013 at 08:43  
Blogger Atika Baharudin said...

thankyou aefa :D

7 December 2013 at 22:08  
Blogger Izzati Amira said...

goodluck tau. cantek gilaa gambar!! pandai dia pilih.. weee~

7 December 2013 at 22:09  
Blogger Razi ten said...

You love rain? This might be your happiest months cause it rains a lot xD

8 December 2013 at 09:18  
Blogger Niesa said...

best of luck sis! :)

8 December 2013 at 17:44  
Blogger Atika Baharudin said...

@izzati amira : hee, qaqa pilih random je :D thankyou ^^

@razi ten : haha, yup. and now i got flu TT_TT

@niesa : thank you dear :)

8 December 2013 at 22:01  
Blogger Tasneem said...

selamat bersegmen sayangggg!! :D

9 December 2013 at 23:22  
Blogger Atika Baharudin said...

thank you kakak sayangg!! :D

10 December 2013 at 21:58  
Blogger Siara Elina said...

nice (:

15 December 2013 at 06:50  

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Esok-esok komen lagi...