Cik Qaqa Chiquititas ❤
THE SWEET OWNER



Cik Qaqa Chiquititas
Atika Baharudin
Sweet Sixteen '13
SPM Candidates 2014
SMK Tengku Panglima Perang Tengku Muhammad
6 December 1997

Saya akan menggunakan kata ganti nama "aku" disini. Sebab lebih selesa kot. Hehe. Mintak maaf ye readers :)

NAVIGATION

Navigation : touch hover image



Entry Owner Lyrics Ohsem

Assalamualaikum :) Hello peeps! Welcome to my super duper awesome blog :P Don't forget to follow me, drop your link and comment ❤


FAVOURITE QUOTES

Apabila untuk mendapatkan sesuatu itu. Bersungguh-sungguh macam mana pun kita. Bersusah-payah macam mana pun kita. Berusaha macam mana pun kita. Jika Allah s.w.t telah mengkehendaki itu bukan milik kita. Maka kita wajib menerimanya dengan hati yang redha. Sesungguhnya Allah telah menyediakan sesuatu yang lebih baik sebagai pengganti :)


TALKIE TALKING

No Harsh words here dear
Kindly drop your link
I will blogwalking you back
I'll be glad if you give your feedback about my blog
Let's be my super friends

 budak belum mandi kat sini



BLOG ARCHIVE



SPREAD THE LOVE



ASK ME?




PENGOMEN TERHEBAT

AWESOME CREDITS


Basecode: Nurul AtiQah
Edit by: Cikmimin
Re-Edited By: Atika Baharudin
Follow: Facebook | Twitter 
Best Views : Google Chrome







Ow Ow Tee Dee :')

Assalamualaikum :) 
Bape hari jugak aku tak sentuh blog. Nak hupdate pun rasa malas. Hewhew. So entri ni takde ape2 messages yang nak disampaikan pun *sigh* Just nak berkongsi gambar. Kenangan ni tau. Kalau tetiba aku diserang angin rindu boleh lah aku terjah dan baca blog sendiri. Tak ke bermanfaat tu? HAHAHA. Korang suka tengok gambar orang tak? Aku suka.... Memang suka. Serious ni. Hehe. 

Kekadang aku online FB pun dimanfaatkan dgn stalk gambar oghang. Muehehe. Tapi aku lebih suka stalk pompuan dari lelaki. Mungkin sebab terpegun betapa indahnya ciptaan Tuhan kan?  Eh jangan tanyalah kenapa, yang penting aku 100% bukan lesbian. Tumbuk kau kang -.-

p/s : Entri kali ni penuh dengan gambar. Anda ada alahan? Okay bye. Assalamualaikum :D


Semua pegang aiskrim. Aku pegang sudu je? Sobs sobs
Cer teka mana saya? Ye tudung kuning tu saya. Gemuk kan? T_T 
Sweet kan OOTD dengan ayah? HAHA. Actually yang rambut curl sejemput tu cikgu sekolah lama aku. Boleh dikatakan cikgu kesayangan lah. Hewhew. Terharu sat bila dia ajak keluar. Maklum lerw lama tak jumpa. So berpeluang lah aku nak jumpa kawan sekolah lama aku jugak :') Ngehngeh. Terima kasih cikgu :)
Mid Valley. Snap depan pokok Christmas besaaaarrrr. Aw aw excited sangat! Haha 


Dari kiri Dekya, Aku, Ella.
Ismail. Lama tak jumpaaaa :D



Kat sini barang2 rumah dan perhiasan je banyak. Pakaian takde. Masuk2 je sini, jumpa ni :) LOL. Pastu baru perasan rupanya ada lagi besar dari yang ni. Ala, dah lah malas nak snap -.- 

Then, si Ella dengan Dekya shopping. Aku je tak tahu nak beli apa kat sini. HAHA. Pastu part yang paling best kami jumpa ada baaaanyaaakkk smartphone yang sedang dipromosikan. Depa tak letak dalam cermin so kita boleh memain henpon tu. Aw aw best nyaaaa xD


Kami dapat sorang satu hokey! HAHA. Eh eh mula-mula ingat nak bukan tenet je. Wifi terlalu banyak tapi semua kena isi butiran ape entah. Malas. So kami selfie je banyak2. Tengok aku punya smartphone kejap je penuh dgn muka aku. LOL. Jelas kan gambaq dia? Terpegun sat xD

Gambar kat sini no edit. Aku pakai khidmat "Face Beauty" je. Alamak kantoii xD

Selfie muka sendiri dulu. Cantik ke tidak belakang ceghitaa naa :D



Buruk T_T Ni baru separuh dari koleksi yang aku snap tau. Muahaha. Suka sangat kamera dia tantekk :) Hewhew. 

Dengan Ella pulaaaakkk xD


Dengan Dekya pulaaakkk laahhh xD


Dengan Mail pulaaakkk jap xD



Omnomnom. Jangan pecaye sangat kamera ni. Kulit aku tak selicin tuu -.-
Woi Mail, bukak mata kau. Atau kau saje je posing gitu eh? Hahaha. 

Eh dengan cikgu pulaaakk lah. Eh mana cikgu? *pandang kiri kanan*
Sorry, gambar dengan cikgu takde. Sebab sedang kami syiok ber-selfie, rupanya cikgu melencong tempat lain. Mana lah cikgu pergi. Kami ibarat anak2 yang ditinggal bapanya. LOL

*30 minit kemudian*

Kami beralih ke smartphone yang lain pulak. Alcatel One Touch Idol Ultra. RM999.  Yang ni aku ingat nama dia. Yang first tadi aku tak sure smartphone apa yang aku guna tu. Hahaha. Nipis je fon ni. Cantik sangat. Mummy, nak fon niiiiiii. Hehe. Best gilaaa. Memang cantik lah kamera dia. 





Hahaha. Kelako gila muka aku xD Comel kan kawan aku? Jeles sekejap >_<
Ha, setuju tak aku cakap kamera dia cantik? Hehe. Eh sorry. Aku rasa mcm aku ni terlebih excited lah pulak.



Btw, happy sangat dapat hang dgn bestfrens yang dah lama tak jumpa. Feeling dia rasa awesome sangat :') Terima kasih jugak kat cikgu sebab bawak kami jalan-jalan :) I love you guys.
Much love, Qaqa.



11 Comments:

Blogger muhammad azuan said...

bestnya shopping...lawa phone tu...tp sayang...mahal sangat X.x

17 December 2013 at 07:48  
Blogger Ahmad Zaki said...

Seronoknya hangout. Comel orang yang pegang teddy tu. =P

ZH Blogger

17 December 2013 at 19:34  
Blogger Atika Baharudin said...

@azuan : Tak shopping pun, jenjalan je :D haha. tahu takpe T_T

@ZH : Eh? hahah, memang dia comel pun :)

17 December 2013 at 20:26  
Blogger Hafiza AizZawa said...

comelnye pic2 tuan blog.. hehe

17 December 2013 at 22:19  
Blogger Niesa said...

seronoknya boleh hangout ngan kwn reramai...

17 December 2013 at 22:34  
Blogger Ana Myhusna said...

Comell.. Nice pic! :D

18 December 2013 at 01:11  
Blogger Anne Nurain said...

comelnya monster tuu..
tan pny blog pon comey jugak.. hihi

18 December 2013 at 01:59  
Blogger Atika Baharudin said...

hehe, actually penyebab nampak comel tu sebab kamera gadget tu yg canggih sangat xD lol

18 December 2013 at 02:21  
Blogger Siara Elina said...

qaqa, kenapa korang sangat comel T_T

18 December 2013 at 10:40  
Blogger Cik Itah@RRP said...

wa..suka mereka bergambar sakan ya :)

18 December 2013 at 22:20  
Blogger Nurul Farahizzati said...

bestnya hang out.. untung la tengah cuti.. qaqa, akak susah btol nak tekan button komen.. ke sebab cursor dia ek?

19 December 2013 at 10:33  

Post a Comment

Terima kasih daun keladi,
Esok-esok komen lagi...